"Θέμα υγείας"

Η Πελίνα Θεοδοσίου είναι δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός. Απόφοιτος της Δημοσιογραφικής Σχολής του ΑΝΤΕΝΝΑ, έχει σπουδάσει Νομικά και Δημοσιογραφία στην Ιταλία. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες.

Η δημοσιογραφική της καριέρα ξεκίνησε το 1994 από το ΚΑΝΑΛΙ 5, όπου παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και την εκπομπή “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ”. Στη συνέχεια, συνεργάστηκε με τον ΑΘΗΝΑ FM99, εκφωνώντας τα δελτία ειδήσεων.

Το 1996, ανέλαβε τη σύνταξη και εκφώνηση των ειδήσεων του CIAO FM 104,2. Στη συνέχεια, συνεργάστηκε με την ΤΗΛΕΤΩΡΑ, όπου παρουσίαζε δελτία ειδήσεων και την εκπομπή “ΠΡΩΙΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ”. Αργότερα, ανέλαβε την παραγωγή και παρουσίαση της ενημερωτικής εκπομπής “Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ”.

Από το 2006, αναλαμβάνει την επιμέλεια και παρουσίαση ένθετου για την υγεία και της εκπομπής “ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ”. Το 2013, επιμελήθηκε και παρουσίασε την εκπομπή “ΟΛΟ ΥΓΕΙΑ”. Από το 2016, επιμελείται και παρουσιάζει το ραδιοφωνικό μαγκαζίνο “ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ”, που ασχολείται με θέματα υγείας, ομορφιάς, ευεξίας και ποιότητας ζωής.