Εάν δεν μπορείτε να ακούσετε από αυτόν τον player επιλέξτε κάποιον άλλον από το σχετικό μενού της αρχικής μας σελίδας.
Η ιστοσελίδα του Ellinikosfm.com αλλάζει! Τις επόμενες ημέρες θα είναι στον αέρα η ανανεωμένη μας ιστοσελίδα! Ζητάμε προκαταβολικά συγγνώμη για τα όποια προβλήματα θα παρουσιαστούν στην παρούσα ιστοσελίδα!
 
 
 
 
• Αναζήτηση Νέων
Λέξη(εις) Αναζήτησης:

Κατηγορία:
• Το δημοφιλέστερο Ραδιόφωνο
Live Greek Radio
Αν είσαστε καλλιτέχνης ή μουσικό συγκρότημα και θέλετε να προβληθείτε μέσα από την σελίδα μας επικοινωνήστε μαζί μας αποστέλλοντας το υλικό της δουλειάς σας.
 
• ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ – Η ΝΕΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ… ΝΟΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
• ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ – Η ΝΕΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ… ΝΟΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

27.2.2018, στην Κατηγορία: Καλλιτεχνικές Εκδηλώσεις


Τι θα μπορούσε να κάνει ένα Μουσικό Κουτί; Να παράξει αφενός ωραία και μελωδικά ακούσματα και αφετέρου να μας ταξιδέψει. Όπως το Μουσικό Κουτί στο Γκάζι, που ήρθε για να δώσει μια διαφορετική νότα στην καθημερινότητά μας!

Το Μουσικό Κουτί δεν μοιάζει με τις άλλες μουσικές σκηνές της πρωτεύουσας. Πρόκειται για έναν χώρο που έχει φτιαχτεί με μεράκι και αγάπη και γι’ αυτό από το πρώτο λεπτό θα νιώσεις πολύ οικεία και «ζεστά» αφού όλα τριγύρω σου είναι χειροποίητα.

 

Το Μουσικό Κουτί είναι ένα Πολιτιστικό Κέντρο των ΕΝ.Π.ΑΝ (Ενώσεις Πολιτισμού & Ανάπτυξης) και γι’ αυτό κάθε μέρα θα δείτε να συμβαίνει και κάτι διαφορετικό. Μόλις λίγα μέτρα από το ΜΕΤΡΟ του Κεραμεικού στο Γκάζι υπάρχει ένας χώρος ο οποίος έχει έρθει για να αλλάξει τις συνήθειες των θαμώνων της διασκέδασης.

Λίγα λόγια για τα ΕΝ.Π.ΑΝ :

 

Ο οργανισμός στηρίζει κι ενισχύει πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις, θέτοντάς τες υπό την αιγίδα του. Ζωτικής σημασίας αξίας για το έργο μας αποτελεί η ενισχυτική συμβολή των μελών μας, και τα ευχαριστούμε για την πολύτιμη αυτή συνδρομή τους. Είναι σημαντικό για εμάς να αισθανόμαστε ότι έχουμε συμμάχους και συνοδοιπόρους στο δρόμο αυτόν της πολιτιστικής αναβάθμισης του τόπου μας.

 

Θα βρείτε διάφορα μουσικά σχήματα που θα σας κρατήσουν συντροφιά με ωραίες μελωδικές μουσικές. Θα βρείτε επίσης θεατρικά σχήματα και stand up comedy βραδιές.

 

Μουσικό Κουτί 7

 

Καμία μέρα δεν θα είναι ίδια με την προηγούμενη. Άλλωστε αυτό είναι που αναζητούμε. Να ξεφεύγουμε από τη ρουτίνα και να περνάμε καλά. Να περνάμε καλά κάνοντας κάτι διαφορετικό στο στέκι μας.

 

Και ένα από αυτά τα στέκια, είναι (ή μπορεί να γίνει) το Μουσικό Κουτί.

 

Διεύθυνση : Δεκελέων 32, Γκάζι

 

Τηλ. Επικοινωνίας : 698.07.91.417 

Χορηγός επικοινωνίας http://www.ellinikosfm.com


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο