Εάν δεν μπορείτε να ακούσετε από αυτόν τον player επιλέξτε κάποιον άλλον από το σχετικό μενού της αρχικής μας σελίδας.
 
 
 
 
• Αναζήτηση Νέων
Λέξη(εις) Αναζήτησης:

Κατηγορία:
• Το δημοφιλέστερο Ραδιόφωνο
Live Greek Radio
Αν είσαστε καλλιτέχνης ή μουσικό συγκρότημα και θέλετε να προβληθείτε μέσα από την σελίδα μας επικοινωνήστε μαζί μας αποστέλλοντας το υλικό της δουλειάς σας.
 
• Ένα νέο φαινόμενο μόλις κατέφθασε για να μας εντυπωσιάσει και το όνομά του είναι Τ-Loukas!
• Ένα νέο φαινόμενο μόλις κατέφθασε για να μας εντυπωσιάσει και το όνομά του είναι Τ-Loukas!

15.6.2017, στην Κατηγορία: Καλλιτέχνες

Ο Τ-Loukas ο Έλληνας ράπερ που ζει και έχει επιχειρήσεις στη Νέα Υόρκη για πάνω από 20 χρόνια, ξεκίνησε από μικρή ηλικία να ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη που είναι η μουσική και το τραγούδι. Στην Αμερική βρήκε ακόμα πιο πρόσφορο έδαφος για να εξελίξει ακόμη περισσότερο  το ταλέντο του. Παράλληλα ασχολήθηκε και με το χορό ως freestyle dancer, όπου έχει πάρει πολλές διακρίσεις σε μεγάλους διαγωνισμούς. Τώρα έφτασε η στιγμή να κάνει το μεγάλο βήμα στη δισκογραφία!

Η αγάπη για την πατρίδα του, την Ελλάδα, τον έφερε πίσω για την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με το πρώτο του single που έχει τίτλο «Ριχ’ το Low» σε μουσική και στίχους που δημιούργησε ο ίδιος.

Μαζί με την κυκλοφορία του τραγουδιού ο T-Loukas μας παρουσιάζει και το video clip σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, όπου βλέπουμε εικόνες από μια παραλία με φωτιές και εντυπωσιακά σκηνικά αλλά και sexy χορεύτριες που τον περιτριγυρίζουν και δίνουν ρυθμό.Το νέο video clip  «Ριχ’ το Low» του Τ-Loukas κυκλοφορεί από την Heaven Music.


 


 


 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο