Εάν δεν μπορείτε να ακούσετε από αυτόν τον player επιλέξτε κάποιον άλλον από το σχετικό μενού της αρχικής μας σελίδας.
 
 
 
 
• Αναζήτηση Νέων
Λέξη(εις) Αναζήτησης:

Κατηγορία:
• Το δημοφιλέστερο Ραδιόφωνο
Live Greek Radio
Αν είσαστε καλλιτέχνης ή μουσικό συγκρότημα και θέλετε να προβληθείτε μέσα από την σελίδα μας επικοινωνήστε μαζί μας αποστέλλοντας το υλικό της δουλειάς σας.
 
• Φίλιππος Πλιάτσικας: «Να Φωνάξω Βοήθεια» – Ακούστε το νέο τραγούδι!
• Φίλιππος Πλιάτσικας: «Να Φωνάξω Βοήθεια» – Ακούστε το νέο τραγούδι!

4.2.2016, στην Κατηγορία: Μουσικές Κυκλοφορίες

Νέο album και νέο συγγραφικό βήμα του Φίλιππου Πλιάτσικα με κοινό άξονα την αγάπη και τη μουσική!

Από τα πρώτα δείγματα αυτής της έκδοσης εκτός από τα ήδη γνωστά «Είμαστε τρελοί» και «Για την Αγάπη» που συμπεριλαμβάνονται στο album, ένα ακόμη διαφορετικό αλλά αντιπροσωπευτικό τραγούδι, με τίτλο “Θα φωνάξω βοήθεια”.

Στις 16 Νοεμβρίου 2015, κυκλοφόρησε το νέο album του Φίλιππου Πλιάτσικα με τίτλο «ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ». Στο ταξίδι αυτό που μόλις ξεκίνησε, ιδιαίτεροι και κάποιοι ίσως απρόσμενοι, συνταξιδιώτες του είναι οι Nina Hagen, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ase Kleveland, Γιάννης Μηλιώκας, MC Yinka, Nina Fos, Φίλιππος Πλακιάς και Παρασκευάς Θεοδωράκης που με τη φωνή τους ντύνουν τα τραγούδια του ίδιου του Φίλιππου Πλιάτσικα αλλά και των Γ. Μπαγκέρη, Γιάννη Μηλιώκα, Tolis Fasois, Jimmy Haursen, Τάσου Μιτσελή και της ίδιας της Nina Hagen.
 

<iframe width="750" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/sjBkkGtMtQ4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Πηγη:music.net.cy
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο